Äckligt

Jag har tappat gnistan. Jag orkar inte mer. Och jag bryr mej inte...
Ätit idag: 2 grova bullar med smör och skinka, ost och gurka. Fyra suschibitar, lite lax och ungefär 8 stycken Geisha.
Fattar ni? Det är så äckligt, det är så mycket. Men jag orkar inte bry mej. Jag känner mej så sjukt äcklig och fet men jag orkar inte. Orkar verkligen inte. Fan, denna helgen har gått åt helvete. När det gäller allt. Har bakisångest. Helvete också...

Fan!

Allt går åt helvete! Fan också! Verkligen allt, jag orkar inte mer. Har ingen aning om vad jag väger just nu för jag vågar verligen inte ställa mig på vågen. Jag är seriöst jätterädd. Jag är dessutom full nu. Har precis kommit hem från en fest som slutade alldeles för tidigt på grund utav att några började slåss och sedan gick en vas sönder, eller i alla fall något som var av glas eller proslin gick sönder. Festen tog slut men fyllan är kvar. Jag mår fruktansvärt illa. Jag vill bara sova, sova bort allt. Verkligen allt. Alkohol innehåller ju så himla mycket kalorier. Ska fan inte äta något mer på hela helgen!

Te!

Idag har jag ätit två äpplen med kanel (ett till frukost och ett till lunch) och drukit två koppar te med mjölk och kanel. Väldigt mumsigt. Jag är väldigt inne på kanel för tillfället. Det sägs att kanel höjer ämnesomsättningen. Jag vet inte om det är sant, men kanel är ju gott så det är ju bara ett stort plus om det dessutom gör så att man bränner fett snabbare.
Det var någon slags kyckklingsås med ris till lunch i skolan idag. Men jag slapp äta på grund utav att jag "glömt" en viktig bok som vi var tvugna att ha med oss till lektionen efter lunch. Det var skönt att slippa att sitta framför sina kompisar och bara äta några salladsblad medan dom kommer med spydiga kommentarer. Orka det liksom...
Nej, nu ska jag nog ta och dricka en kopp te till. Men först måste jag gå på toa, te är ju så otroligt vätskedrivande  xD




Om man bortser från hennes maskulina ansikte är hon ganska snygg :)

Bröst



Alltså, jag fattar inte grejen med börst. I alla fall inte så stora bröst. Det är ju inte alls snyggt och dom blir ju bara hängiga i förtid. Sexigt lixom... NOT! För stora bröst är ju bara äckligt. Plus att om man har jättestora bröst ser man ofta tjockare ut och man kan inte ha urringat för det ser bara slampigt ut. Tjejen på bilden har ju ganska stora bröst, dom är ju dessutom helt uppuschade, inte alls snyggt. Plus att hon har love-handels, bikinitrosorna skär in i hennes fett. Hur osexigt är inte det? Nej, jag skulle aldrig vela ha så stora bröst. Jag är nöjd med min mandariner :P

Hyfsat bra dag

Fuck! Jag är så trött. Men dagen har ändå varit okej.

Frukost: En apelsinklyfta som jag fick utav en kompis på rasten.
Lunch: -
Kvällsmat: Ett äpple

Det känns så bra på något sätt. Och på onsdag ska jag antagligen träffa H. Det gör mej glad, han gör mej glad. Och det bästa med hela den här dagen är att jag inte är hungrig, iallafall inte just nu. Det är såklart, jag har nästan alltid ett sug. Sug efter mat, socker, fett ja allt. Men det finns ju där hela tiden så den känslan blir typ en del av en, man accepterar den. Nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mej.
Men några saker gör mej sur. Vi har alltid sovmorgon till 10 på torsdagar men inte denna, för någon idiot har lagt in ett extra möte för vår klassresa klockan 9. Kul... Aja, man kan inte få allt. Får väl gå runt och vara sur för det ett tag, lägga min energi på det så har jag något att tänka på i alla fall.

Perfekt

Idag har jag inte ätit någonting. Har drukit lite vatten bara. Det känns bra, har aldrig känt mej så levande som nu. Jag och H pratar igen. Hela livet känns mycket bättre. Jag hoppas att veckan som kommer fortsätter som den här dagen har gjort. För då är det perfekt.





Alltså, denna kvinnan är nog den vackraste på jorden.
En dag ska jag se ut som hon

Shit

Nu loggade han precis in på msn också. Jag är i och för sig visad som offline så det spelar ingen roll.
När jag fick upp den där ruta i hörnet. Typ "nu har xx loggat in", så fick jag rysningar. Det kändes som att jag fick blodtrycksfall. Shit vad jag saknar honom, jag verkligen saknar honom. Och egentligen är det ingenting. Vi har inte hörts idag, det är allt. Jag är en sån jävla drama-queen jag vet. Men han har varit så kall i flera dagar. Jag vet inte vad jag ska göra. Vi brukar ju typ höras varje dag. Ska jag vänta ut honom?

Fan också!

Som sagt, hela veckan åt helvete!

Just nu sitter jag bara och försöker fokusera mej på att inte gråta. Jag har inte hört av H på hela dagen, jag skickade sista smset till honom igår. Han har inte hört av sej sedan dess och jag vill inte mer. Fan jag hatar honom. Jag hatar honom. Varför hör han inte av sej för? Vad i helevte har jag gjort? Vad i helevet har jag inte gjort?  Fan, nu kom tårarna. Skit också... Jag som lovat mig att aldrig gråta över honom. Ja det gick ju bra rent åt helvete. Åh, jag blir så arg på mej själv, och på han. Varför måste jag vara så beroende av någon och varför kan han inte vara lika beroende av mig som jag är av honom? Varför verkar han ha ett sådant roligt liv och jag ett sådant tråkigt? Varför, varför i helevet varför? Jag orkar inte mer. Tänk om vi aldrig hörs mer nu, vad i helevte kommer hända då? Kommer allt bara rinna ut i sanden? Shit, jag blir så rädd, får typ cellskräck av att sitta här, även fast mitt rum är ganska stort.
Fuck!
Plus att min bantning har gått skitdåligt. Alla verkar hålla koll på mej, alla är på mej hela jävla tiden. Låt mej bara vara! Jag får väl göra vad jag vill med min kropp. undra om det är därför H dissar mej, för att jag är så fet. Fan, fan, FAN!
Åh, jag blir så ledsen. Jag har inte gråtit på skitlänge, varför måste jag göra det nu? Jag pallar inte. Det riktigt river i mej. Mitt huvud gör jätteont. Jag vill inte alls mer, allt jag vill gör just nu är bara att lägga mej ner, under ett täcke och somna in. Sova riktigt riktigt djupt...

Trött

Idag åt jag en clementin till frukost, lite sallad till lunch och en clementin till när jag kom hem. Förhoppningsvis äter jag inget mer eftter detta men vi får se. Jag fryser så himla mycket. Mina fingrar är helt stela så det tar lång tid att skriva ner saker. Min mage gör ont, fruktansvärt ont...

Jag har inte hört av H sedan igår. Jag skickade ett sms som han svarade på, jag svarade på hans och sedan blev det tyst. Jag hatar detta, det känns som att det alltid är jag som hör av mej till honom. Jag vill inte att det ska vara så, jag vill att han ska visa att han tycker om mej. Och visst, det är ju egentligen en skitsak men ändå. Om det nu är en sådan skitsak så borde det väl inte vara så svårt för honom att höra av sej. Vi är båda inne på msn nu men vi skriver inte till varandra. Jag brukar alltid ta första steget, jag vill inte mer. Plus att det känns bara som att jag stör honom. Detta låter skittöntigt, jag inser det nu när jag läser vad det är jag har skrivit. Men vi har väl alla varit där någon gång så vi vet väl alla hur det känns.
Shit, detta suger. Jag vill bara ha honom hos mej. Fast just nu vill jag bara sova...

Smala ben


Åh, hon är så snygg. Och hon har så snygga ben.
Jag vill också ha så smala ben som hon...

Dumma dumma vecka

Bajs! Hela denna veckan har bara varit bajs. Den har gått åt helvete. Är inne i värsta svackan nu, ingenting funkar. Har typ varit på toaletten hela tiden och spytt upp mitt magsäcksinnehåll. Orka! Min mage gör ont, mitt huvud gör ont och min hals gör ont.

Igår, som började så bra, jag åt bara en clementing till frukost. Några minimorötter till lunch (vilket gick ganska bra för det var väldigt äcklig mat igår så ingen frågade, det var fler än jag som inte åt) och när jag kom hem åt jag ett äpple med kanel runt 6-tiden och tänkte att det skulle räcka. Då ringde det helt plötsligt på dörren och det är fyra av mina kompisar som har bestämt sig för att fira min namsdag med att första gå ut och äta och sedan gå på bio. Dom betalade förstås. Anledningen till att dom fira min namsdag så mycket är för att jag inte kommer vara hemma på min födelsedag i år utan kommer åka iväg med famlijen.
Iallafall, hur ska man kunna säga nej till mat när någon annan betalar den, sätter den framför en och typ tittar på en. Allt kretsade helt plötsligt kring mej. Vi åt pizza (så typiskt att dom skulle välja den onyttigaste maträtten också) och jag började med det gamla vanliga (typ, nej men jag är inte så hungrig så...) men dom bara kollade på mej och sa: xx, nu äter du!
Vad skulle jag göra? Ställa till med värsta scnen mitt på en resturang? Vi hade ju inte bara gått till något vanlig pizzahak, detta var någon pasta- och pizzaresturang som var ganska fin (och dyr). Så jag beställde en pizza, åt typ halva och sedan sa jag att jag var mätt. Tack och lov var dom ganska möjda med det och min andra kompis åt upp resten. Sedan på bion ingick det naturligvis popcorn och läsk. Läsken lyckades jag tackolov slippa för mina kompisar hade inte tillräckligt mycket pangar. Så vi såg på bio åt våra popcorn och efteråt sa jag tack så mycket, ni är världens bästa kompisar sedan cyklade jag hem och kräktes i en halvtimme.
Och som att inte detta räckte så var det jättegod skolmat idag (typ pasta med någon slags sås) och en kompis till mej har varit på mej rätt länge över att jag inte äter. Så idag var jag tvungen att ta lite grann och äta det, det är så äckligt för det var typ ost i såsen och jag riktigt kände hur det försvann ut till mina lår. Jag mår illa bara jag tänker på det, men min kompis hade ögonen på mej hela tiden så jag var tvungen att äta upp allt. Sedan gick jag in på skolans toalett och kräktes, och jag vet att det är äckligt men vad skulle jag göra? Jag var ju tvungen... Och det kändes hemskt, tänk om någon hörde...

Med andra ord. Denna veckan har bara gått åt helvete och jag vill bara att den ska ta slut. Jag orkar inte. Jag vill inte väga mig imorron, är rädd för vad vågen ska visa med tanke på hur jag har levt. Jag vill verkligen inte, men jag måste...
Det enda som har varit positivt den här veckan är att H sov över hos mig i förrgår. Det är så mysigt att sova bredvid honom för han är så varm och jag blir så glad av att umgås med honom :)

Pretty


Cause she is pretty :)

Bajsmajs


Idag har varit en ganska bra dag, och jag hoppas att den fortsätter att vara en ganska bra dag.
Till frukost åt jag en banan (Jag vet, fet frukt men vi hade ingen annan hemma). Sedan åt jag en halv Celmentin som jag fick utav P på tio-rasten. Till luchen blev det dock lite sämre. Jag åt sallad, lite rårivna morötter och majs. Alldeles för mycket majs. Men jag älskar majs, det är så gott. Fan också... Så, jag åt alldles för mycket lunch. Även om det var rätt okej saker jag åt så åt jag alldeles för mycket av det. Jag riktigt känner hur min magsäck tänjer ut sig. Skit också...
Men, det kunde varit värre och om jag lyckas hålla mig till detta idag (ska antagligen äta ett äpple med kanel lite senare men annasr inget planerat) så är jag rätt nöjd. Men jag har i och för sig inte vägt mig, hann inte imorse. Ska göra det snart och vi får väl se hur glad jag är efter det...
Jag är helt slut i benen just nu också. Cyklade hem från skolan fort som en dåre för det var så dåligt väder. Men det känns skönt för det känns som att jag har tränat bort den där majsen då kanske. Jag har även träningsvärk i magen. Gjorde sit-ups igår... Något att vara lite nöjd över i alla fall. Smärta i magen...

Blow my stuff

Erkänn att du tycker att hon är vacker!
Erkänn att du tycker att hon är vacker!

RSS 2.0