2009, Here we come

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget (förutom anonym, du kan ta dej i brasan för du fattar inget) och för att ni peppar mej :D Jag hoppas att jag på något sätt peppar er också. 
Träffade H igår, sov över hos honom. Det var väldigt mysigt. Jag stack ut dit typ vid tre också så jag åt inget mer den dagen. Underbart. Jag äter typ aldrig när jag är med H. Hans famlij är lite dysfunk typ så de har inga samlade middagar. an gillar inte sim famlij så därför är vi mest inne på hans rum när hans famlij är hemma, så att han slipper träffa dom. Så allt jag åt igår var lite grönt te med mjölk och en matsked yougurt ^^. Dock har jag ätit lite mer idag. H hade godis som han matade mej med. Jag åt typ 10 bitar kanske, inte så bra. Men å andra sidan hade vi som vanligt ganksa mycket sex så lite av de där godiskalorierna förbrände jag nog :)
Min piercing gör lite ont. Haha, H blev så ledsen när jag berättade att jag tyvärr inte kunde suga av honom mer på ett tag eftersom man inte ska göra det med en nytagen piercing. Då blev han fruktansvärt ledsen och sedan tjatade han i en kvart. Typ "Men kan du inte göra det ändå?" och typ "Men om jag inte kommer så gör det väl inget?". Haha, till slut gjorde jag det, lite grann. Sedan somnade vi jättetidigt och vaknade ganska tidigt. Vi ska fira nyårsafton på olika håll, men innan vi skiljdes åt gick vi på stan lite grann. Då köpte H sådana där torkade jordgubbar från 'Exotic Snacks'. Inte särskilt bra men oj vad goda dom är. Det är faktiskt ett tips om man blir jättegodissugen för dom är väldigt söta. Men det är ju inte särskilt mycket nyttigare bara för att det är naturgodis. Dock är dom inte fyllda med en massa tillsatser utan är naturliga. Därför lättare att göra sig av med. Men som sagt, inte jättenyttiga, ganksa onyttiga faktiskt men bättre än vanligt godis. Så vi skildes åt vid typ 2.
Efter det gick jag hem och vägde mej. Jag har gått ner (Räknar sen i förrgår eftersom jag inte skrev något igår) 9 hekto sen i förrgår och 6 hekto sedan igår. Ja, det är ju inte jättemycket men det är alltid något. Plus att nu väger jag mindre än vad jag någonsin har gjort. Vilket dock inte betyder att jag är smal. Nej jag är tjock. Men jag kunde varit tjockare. Och jag är ganska smal, men jag ska bli smalare.
Okej, måste sluta nu. Ska försöka uppdatera imorron. Nu ska jag ner och unna mig lite förrätt. För sedan ska jag på fest och skaka bort alla kalorier som jag sedan kommer sätta i mig när det kommer till alkoholen.
Gott nytt år, tjejer!!! Ni är bäst.
Nu tar vi det nya året med storm, smalare än någonsin, tillsammans :D
2009, HERE WE COME!!! :)



Detta är vi 2009  xD

HIHIHIHI!!!

Hihihi, okej gissa vem som hörde av sig till mig igår!!! H!!!!! :D AAAHHHHH!!!! Jag är så glad, han skickade ett sms ganska tidigt sedan fortsatte smskonversationen till sent på natten. Plus att han ringde mig också helt random. Han gör typ aldrig det. Jag blev så glad.
Jag tror att det här med H peppade mig för jag tränade igår, körde ett helt pass och det var typ evigheter sen. Och idag när jag vägde mig så hade jag gått ner. Nu är jag c:a två hekto från den vikt jag vägde när jag vägde som minst och bara(?) 5,1 kg från min första drömvikt :D Jag blir så glad, jag känner mig så peppad. Och att inte äta går också ganska bra. Dock kan jag ju inte säga att jag fastar, jag är långt ifrån lika duktiga som många av er därute som lever på vatten och lite saft om dagen. Men jag äter lite och det räcker, för det funkar jue:D Dock kommer jag inte unna mig själv saker på nyårsafton på samma sätt som jag skulle gjort om jag fastat. Men skitsamma, just nu är jag glad. Livet är underbart :)
Just nu ser min diet ut såhär: Jag måste dricka ungefär 10 glas kallt vatten om dagen (dock brukar jag tappa räkningen runt 5, det blir väl för det mesta någonstans runt 7-8 glas), jag får dricka i stort sett hur mycket te jag vill (så länge det är grönt) och jag får äta en dl fil (c:a 60 Kacl) och på kvällen får jag om jag blir hungrig, äta 2,5 dl soppa (ca 70 kacl). Då slutar mitt kalorieintag på ungefär 150 Kalorier. Det plus normal träning blir skitbra.
Idag har jag än så länge bara drukit en kopp te, ska dricka två glas vatten snart. Sedan ska jag ut på stan ett litet tag. Gå, det är skitbra :)
Allt är skitbra.
Underbart :D
Peppa mig nu så att jag inte släpper dieten och får för mig att äta kycklling eller pasta eller något annat hemskt... Så peppar jag er tillbaka.

Puss.
Oh, vad jag är glad :D

Gammalt tips

Tänkte bara ge er ett litet tips som säkert många av er redan kan men ändå.
Okej; Borsta tänderna.
Det funkar i alla fall för mig, när jag har borstat tänderna på kvällen så vet jag att det är slut med matintaget (eftersom allt ändå bara smakar tandkräm) så då blir det sällan att jag efter tandborstningen går ner till köket för att ta mig tillexempel en kvällsmacka. Annars är kvällen den farligaste perioden för mig. Eftersom det är så kallt där jag bor och dessutom blir mörkt så snabbt så finns det liksom inget att göra efter 5, vilket ibland leder till köket... Därför ska jag börja borsta tänderna redan klockan typ 8 eller nått. Då är ju risken minimal att jag börjar smygäta...

Välj!

Jag har blivit bedd om att lägga ut bilder på mig själv ett fåtal gånger utav er läsare.
Detta kommer jag inte att göra eftersom jag är rädd för att bli avslöjad om vem jag är. Glöm det.
Kanske att ajg lägger ut en bild på någon kroppsdel (det lät lite fel men de flesta fattar väl vad jag menar) om ett tag när jag gått ner lite.
Fastan idag har gått ganska bra. Jag kan tänka mej att det är jobbigast i början innan man har vant sig vid att inte äta. Men än så länge har jag inte ätit något. Dock måste jag kanske äta middag imorgon, mamma vill det. Hon protesterade inte idag när jag inte åt (skyllde på piercingen, genialt) men vi får se hur det går imorron. Dock vet jag att vi ska ha soppa imorron, med bröd plus kyckling på en tallrik bredvid (eftersom min famlij aldrig kan nöja sig med att bara äta något så lite som soppa) och då kanske, om jag måste bara om jag måste, ska äta litelitelitelite soppa.

H har inte hört av sig alls. Jag är en sorlig figur. Han åkte... igår, hörde av honom senast i förrgår. Och jag har redan sett livet passera i revy ett antal gånger. Tänker att han inte bryr sig längre, att han skiter i mig att han har glömt mig. Sedan kommer jag på att det var ungefär bara ett och ett halvt dygn sedan han åkte.
Men, varför hör han inte av sig då?
En fråga jag gärna vill ha svar på. Varför hör du inte av dje ditt svin? Men fine, om han inte vill höra av sej då tänker jag inte höra av mig till hnom heller. Fuck him, jag kan få så mycket snyggare killar än honom. Det är det faktiskt ett antal personer som sagt det, att jag spelar i en liga över honom. Så fuck you H, i can do better!
Men jag vill inte 'better'...
Fan alltså.

Aja, just nu ska jag bara fokusera på målet. Att inte äta. Eyes on the prize! Få tunnelseende och bara se nyår. Koncentrera mig på nyår för på nyår har jag klarat det. Jag vill så gärna klara det. Jag vet hur stolt jag kommer vara över mig själv när jag klarar det och jag vet också hur besviken jag kommer bli om jag failar. Därför tänker jag klara det, för det är sååå värt det.
Nu lite pepp!

Okej, VÄLJ!

Att se ut såhär:



Eller såhär:


Jag vet vad jag väljer.
Snygg kropp here I come :D


Dunjacka och Fasta

Okej, jag har börjat fasta. Ingen mat fram till nyår, bara vätskor ska komma innanför mina läppar. Än så länge går det bra och det är ju inte så många dagar fram till nyår. Plus att  det gör det lättare med piercingen för jag kan skylla på den att jag inte vill äta, att den typ känns svullen och gör ont. Skitbra. Nu ska jag bara se till att jag inte sviker mig själv. Jag är just nu min största fiende. Men om Pam och Nelmoo klara det så kan jag (förhoppningsvis) också.
Pepp?
Så idag har jag drukit vatten, ska dricka lite te och jag tror att jag tänker sträcka mig till att äta fil om jag blir hungrig, emn bara ibland och inte på kvällen utan i sådana fall till lunch så att jag kan gå bort alla kalorier som jag stoppar i mig. Och på nyår kommer belöningen. Då ska jag äta sushi och dricka vin. Men bara om jag klarar fastan, annars förtjänar jag det inte.
Var på stan idag, handlade en skitstor varm jacka. Så mysig den är :) Har alltid velat ha en sån stor dunjacka. Man ser kanske lite stor ut i den men skön är den. Och skön att gömma sig i om man känner sig tjock någon dag.

Nypiercad :)

Haha, nu har jag gjort något busigt :P
Jag har piercat mej, i läppen. Det var en spontangrej som jag gjorde på en drop-intid. Det var kul, nu är jag lite öm men förhoppningsvis kommer detta hindra mej från att stoppa i mig en massa skit. Jag hoppas det iaf.
Julafton gick väl okej. Jag spydde, men det känns faktiskt som att jag börjar få kontroll. Jag hetsäter inte alls lika mycket längre. Jag spyr ändå, så fort jag äter något men jag tappar inte kontrollen lika mycket eller stoppar i mej enorma mängder mat som jag sedan måste spy upp. Det känns bra. Dock har jag nog gått upp i vikt. Inte innan, ställde mej på vågen julaftonsmorgon och tappade hakan. Jag var 5 hekto från att väga vad jag hitintills vägt som minst. Dock tror jag att det målet är långt borta nu, framförallt eftersom H har rest nu. Och vi kommer inte träffas på skitlänge, alltså kommer jag inte få någon trevlig träning (sex) förens i Januari...
Igår sa min mamma till mej: Xx, du spyr inte va?
Vad svarar man på det?
Jag tittade henne i ögonen jag sa: Nej!
Det lät väldigt övertygande om jag får säga det själv.
Åt soppa idag till kvällsmat, soppa är en bra uppfinning för man blir väldigt mätt av det på ganska lite :) Ett litet tips.
Aja...
Har varit på stan idag och utnyttjat mellandagsrean, köpte lite småsaker som jag egentligen inte behövde men som jag ville ha. Mellandagsrean i ett nötskal :) Så jag har gått hela dagen, från ungefär halv tolv till 6 var jag ute på stan och gick. Bra smygträning liksom :)

E smsade mej på julafton. "God jul från mig till världens underbaraste tjej. PUSS".
Dock tror jag inte att det är någon fara, jag hetsade upp mej som vanligt. Klart han inte vill något med mej. Skit samma liksom. Vår relation har ju typ alltid sett ut såhär.
Nu ska jag sova, ska upp imorron och gå på stan lite till. Hade tänkt gå hela dagen imorron. Inte bara på stan utan promenera allmänt. Det är skitbra för då är risken ganska liten att jag gör något dumt som att tillexempel småäta eller smsa H. Smsade honom idag efter att jag piercat mej för att berätta. Han har inte svarat och jag har ingen lust att stalka honom. Jag har varit så himla på honom på sistone känns det som. Palla vara sån, en tjej som klänger. Därför ska jag inte höra av mig till honom förens han hör av sig till mej, så det är så!!!

Hejsan hoppsan

Dan före dopparedan. Jag är nervös. Mår skitilla. Mamma gjorde bacon och äggröra till frukost. Ville inte ha, kunde nog inte äta det heller. Jag har börjat må skitilla på morrnarna nuförtiden. Åt lite fil istället plus nötter. Det får duga sålänge. Är iaf varken hungrig eller sugen på mat. Men klockan är å andra sidan inte så mycket. Får väl se om jag lyckas hålla mig i skinet.
Jag har en plan :D igår beställde jag tid för piecring, jag ska pierca mig i tungan den 26:e. Det är ju skitbra, jag kommer inte kunna äta några julrester alls. Med tanke på hur mitt läkekött är (dåligt) så kommer jag (antagligen, föhoppningsvis) inte kunna äta något annat än flytande föda i typ 2 månader. Så JÄVLA bra :) Jag uppdaterar den 26:e och berättar hur det gått  XD

Men ett litet annat problem har dykt upp. Eller det är inget problem, det är bara lite obra. Kolla, jag var ju avslutningsfest i fredags. Det var en grupp tjejer, bland annat från min skola, som annordnade den. De var skitmcket folk och jättetrevligt. Jag var där med en nära kompis till mej. Hon har stadigt förhållande sen några månader tillbaka (längre än mig och H) och jag har ju H. Men efter en flaska vin och lite grogg så blev vi ju flirtigare och så. Så jag började kallflirta med de flesta. Alltså kallflirta, typ som att kallprata. Oskyldigt men ganska trevligt. Sedan kom en killkompis till mig dit, vi gick i samma klass i högstadiet och ett tag var vi skitbra vänner. Men vi har liksom glidit ifrån varandra på sistone. I alla fall, när han kom dit blev jag skitglad och hoppade upp och kramade honom. Ingen big deal, han och jag är ganska fysiska. Vi började dansa, väldigt intimt. Inget tafsande eller något sånt. Oskyldigt jag lovar, men det såg nog inte så oskyldigt ut. Efter dansen skulle han ut och röka med en kompis. Han sa att han skule komma tillbaka snart, sedan pussade han mig på kinden. Sedan passade jag och min kompis på att sticka. Jag ville ju hem till H, klockan var väl typ halv ett och festen var på topp och man ska ju sticka när det är som roligast. Men när jag skulle säga hej då till alla hittade jag inte min kompis. Så jag fick skita i att säga hejdå till honom. Senare på kvällen, när jag var med H, fick jag ett sms av min kompis (okej, låt oss kalla honom E) där han skrev att det varit skitkul att träffa mig och blabla. Jag skickade typ "detsamma, hoppas att det var lika kul efter att jag stukit". Nästa dag svarade han typ "jo det var trevligt men tråkigt att du stack. Det varså längesen vi såg. Vill du ses någon dag?"
Vad svarar man på det? Jag har inte svarat än. Han skickade det igår. Jag vet inte om jag vill träffa honom. Tänk om något händer? Fast å andra sidan. Jag har kännt honom flera år och umgåtts med honom utan att något hänt. Varför skulle något hända nu? Äsch, jag vet inte. Skitsamma.

God jul på er alla :P

Jävligt iritterad

Åh ibland blir jag trött.
När vi åt sushi innan blev min lillebror jättearg för att han inte fick alla bitar han ville ha. Han fick rådamp och slängde sushi för 100 spänn på golvet och trampade ner dom i mattan. Sedan gick han därifrån.La av alla telefoner i hela huset. Stängde av internetet. Tog bort batterierna i datormusen (nu anvnder jag en sådan som finna på datrn ni vet. en sådan platta typ) och nu verkade det dessutom som att han har varit inne p mitt rum och snott en kasse med kläder/julkappar i och gömt. Jag blir så jävla irriterad. Han är så fruktansvärt bortskämd. Lide man gör sånt när man är 16 år. Idiot!!!
Min lillebror att en bortskämd skitunge med vikt- och attitydproblem. Är ungefär lika rund som han är lång. Och han är inte alls kort om man säger så.
Nej nu är jag elak, men jag orkar inte. Blir så matt. 
Blir trött på mamma också. Hon säger att jag har blivit så tyst på sista tiden. Att jag typ inte säger något. Hon säger att han saknar att jag äter middag med famlijen. Vad svarar man på något sånt? Jag mest mumlade något...

Oh my God

Herregud vad lång tid det var sedan jag uppdaterade. Sorry alla. Men det har varit så himla mycket nu på sista tiden. Mest har det varit H. Och på den fronten har det varit så himla mycket upp-och ner. Egentligen skulle vi ha träffats tisdag till onsdag och onsdag till torsdag. Men det blev fel. På tisdagen så dissade han mej totalt. På onsdagen dissade han mig igen och sa att jag först skulle kunna träffa honom vid 11 (på kvällen) för han var upptagen fram tills dess. Fast då sa jag (för första gången i mitt liv, typ) ifrån. Att jag inte pallade sätta mig på en buss mitt i natten för att åka till honom. Sedan hade vi värsta långa disskusionen (som var en bra disskusion) och sedan var jag tvungen att lägga mej men vi skulle höras imorron. På torsdagen så hördes vi, jag tänkte att vi skulle träffas i helgen men då kunde inte han och jag kunde inte på torsdagen. Och han skulle åka bort sedan på måndagen och vara borta i en vecka. Så vi skulle alltså inte kunna ses eller kontakta varandra på typ hur länge som helst (eftersom jag ska resa iväg efter nyår en dag innan han kommer hem).
Jag blev jätteledsen. Och det slutade med att jag åkte ut till honom för att bara vara där i en timme, mest för att jag ville träffa honom och om inte jag hade åkt ut till honom då så hade vi inte träffats alls. Så jag åkte ut, också för att prata med honom och det tog ungefär tre minuter sedan grät jag. Jag har aldrig gråtit inför honom förut och jag hade inte tänkt göra det heller men det gick ju åt skogen. Så jag grät, var arg på honom och sa att han var dum. Att han dissade mej för skitsaker, att han aldrig tog några intiativ alls och att jag inte orkade om han skulle fortsätta hålla på såhär. För jag kände mej så in i helvetes dum som bara hängde efter honom.
Jag tror han blev rätt chockad. Men han sa att han visst ville träffa mej men han att han var rädd för att jag skulle komma för nära honom. Att han aldrig kännt såhär förut och att det skrämde honom.
...
oj...
Sedan missade jag sista bussen hem och fick ringa till mamma som fick komma och hämta mej för jag skulle hem till en kompis och sova över där. Mamma var inte så jätteglad.
Men H sa att han iaf skulle bli bättre på att höra av sig. Så på fredagkväll smsade han mej och frågade om jag ville ses. Det ville jag fast jag kunde inte förens ganska sent för jag var påväg till en avlutningsfest. Den var väldigt trevlig (festen alltså) och eftersom H struntade i det han skulle göra i helgen så umgicks vi konstant från fredagkväll till söndagmorgon. Det var mysigt och jag var glad. Nu har han dock rest. Jag känner mej konstig, typ varm.

Vägde mej i morse. Har ju hållit mej borta ifrån vågen. Men jag blev chockad. Jag har gått ner i vikt. Bara två hekto i och för sig men med tanke på hur jag har ätit är det fanimej ett helt jävla under att jag inte väger lika mycket som en flodhäst. Jag antar att man går ner i vikt av sex. Jag har fortfarande ont i låren ;)
Jag älskar att ha lov, för ingen säger till en när man ska äta. Inga fler jobbiga skolluncher, inga jobbiga middagar. INGENTING :D Jag behöver inte äta alls mer. Har ätit lite nötter, en banan och lite sushi idag. Och jag ska inte äta mer. TRALALALALALAAAAA :D

Förlåt om jag skriver konstigt men jag försökte summera ner 5 dagar på så kort tid som möjligt :) Hoppas att det blev ganska bra iaf.

Lämna ämnet

Idag känns det bättre, än vad det gjort på länge. Har inte ätit så mycket. Failade lite på lunchen men det kräktes jag upp och sedan har jag ändå hållt mig borta från typ allt. Även fast mina kompisar jämt ska sticka iväg på rasten och köpa godis.

Frukost: En kopp te, en banan ett äpple
Lunch: En skål kött-soppa - uppspydd
Kvällsmat: Inget än, men tänkte mig en kopp te plus en skål fil.


Detta känns bra. Och förhoppningsvis fortsätter det i denna stilen fram till julafton. Och på själva julafton får jag se hur jag gör. Egentligen borde man ju ta en paus. Men jag kan inte. Man kan ju inte bara ta en paus från ångesten, tankarna och tvånget. Funkar inte, tyvärr. Hade så jävla gärna velat ta en paus men så fort jag försöker slutar det alltid med att jag spyr upp all min magsäcks innehåll, får panik eller ångest (eller både och) och kan inte se mig själv i spegeln på jättelänge. Det är inte värt det. Så jag får väl se hur jag gör på julafton. Vill inte stoppa mitt huvud i en toalett på julafton men vill samtidigt inte vakna upp på juldagen och känna mig som ett fettberg, vilket jag i och för sig typ alltid gör. Men jag vill inte, verkligen INTE, gå runt i flera dagar och ångrar att jag ätit något. Vilket jag alltid gör så fort jag ätit något, även om jag spytt upp det igen. Bättre att inte äta alls i så stor utsträckning som möjligt.
Jag tränade igår, det var alldeles för längesedan sen sist. Ska träna sen också, om typ nån timme tänkte jag. Sedan ska jag duscha och försöka få tag på H. Eller vänta tills han får tag på mig. Jag börjar bli lite trött på att jag alltid är den som får ta intiativet till att träffas. Jag känner mig mest som en jobbig, efterhängsen småunge. Han säger att han typ skäms för att han aldrig tar några intiativ och att han jättegärna vill träffa mig och att han är ledsen för att han är dålig på att höra av sig. Well, om han nu är så jävla ledsen för det så kanske det är dags att börja höra av sig. Kan ju inte vara så helvetets jävla svårt att skicka iväg ett sms, eller? Åh, jag orkar inte. Det får bli som det blir, palla bry sig. Palla vara kär i en idiot som inte gör något, alls, med sitt liv. Fan, jag kommer säkert själv bli en idiot om jag inte aktar mig. Jag tycker så mycket om honom men jag orkar inte gå runt och oroa mig hela tiden. Typ "kommer han höra av sig?" "Och om inte, ska jag höra av mig då?" och "Om jag inte hade hört av mig, hade han hört av sig då ändå?" "Och om inte, vad hade hänt då?". Jag pallar inte tänka så hela tiden. Palla vara en psykotisk bitch som vi alla blir så fort vi får pojkvänner.
AAH! Jag pallar inte, vi lämnar ämnet.

...

Hur ska ni göra på julafton?



Något att önska sig i julklapp kanske?
Inte iPoden då, utan Marissa Millers kropp :P

Svimfärdig

Vet ni vad jag hatar? Jag hatar folk som studerar mig när jag äter. Jag hatar att äta tillsammans med andra. Det värsta jag vet är folk som kollar på mig när jag äter mat. Man är så jävla sårbar då, folk kan kritisera en precis hur mycket de vill för man kan inte hålla garden uppe med en massa mat i munnen. Jag hatar, hatar, hatar det.
Därför hatar jag att äta i skolan, och vilken annan stans som helst. På resutrang tillexempel. att betsälla mat, usch en mardröm. Jag hatar att beställa mat. Mcdonalds är min mardröm, jag hatar att beställa där. Jag vägrar göra det. Tänk dej att du står framför kassan och ska välja mat och sedan be någon annan att fixa det åt dej, sedan stå och vänta på maten i typ en kvart och se alla andra gå förbi och riktigt se hur dom tänker: "Där står ett fetto som väntar på sin mat, patetiskt".
Det är mitt mardrömssecnario. USCH! Jag får panik bara jag tänker på det. Jag är en person som äter ganska långsamt. Även om jag äter mindre än det flesta av mina kompisar så är det oftats jag som är klar sist ändå. Och då sitter alla där och tittar på mej medan jag äter klart. Är det bara jag som mår illa/blir svimfärig/får ont i magen utav att tänka på det. Alla tittar, du är den enda som äter. Och du är helt sårbar.
Jag älskar mat, mat är det bästa jag vet. Men jag kan inte kontrollera det, och jag måste försöka skaffa mej kontroll. Jag blir galen utan kontroll. Mat är underbart men det är också okontrollerbart. Och jag är ett kontrollfreak.


UAÄH! Ge mej kontroll och kraft att stå emot mat

Tack så jävla mycket då

Jag orkar seriöst inte mer. Har säkert gått upp jättemycket i vikt, jag vet inte hur mycket. Håller mig så långt borta från vågen som möjligt (är sällan på samma våning, är rädd för att jag kommer behöva väga mig om jag ser vågen) men jag har ätit så jävla mycket. Och visst, jag kan skylla på att det är jul, för det är mycket svårare att inte äta när det är jul, men det förändrar fortfarande inte det faktum att jag gått upp i vikt.
Och min mamma, hon gör det inte så mycket bättre. Idag när jag skulle iväg sa min mamma något om att min tröja som jag hade på mig var fin (någon svart och ganska tajt tröja från ginatricot, en vanlig grej helt enkelt) och jag sa tack men att det kändes dumt att ha den eftersom jag har gått upp lite i vikt nu på sistone. Och min snälla mamma säger: Ja, du är ju inte lika smal nu som du var innan.
Jaha men tack. Vad svarar man på något sånt liksom? Det finns ju inget att säga. Och jag tror inte mamma fattar vad det är hon glr med mig när hon säger sådana saker. För hon gör det nog inte för att såra mig, min mamma är bara socialt klumpig och jag tror inte hon fattar hur ledsen jag blir när hon säger så. Shit, jag hatar mig själv. Jag mår så jävla dåligt och ajg känner mig så äcklig. För min mamma har ju rätt, jag är inte lika smal nu som jag var innan, har ätit som fan ju över julen. Och julen har ju ändå typ bara börjat. AAAHHH! Jag vill inte!
Ska fan aldrig mer äta.
Fast ett sådant uttalande är ju dömt att misslyckas med.
Jag hatar julen, för jag kan inte kontrollera den. Den bara tränger sig på mig och jag kan inte göra något åt det. Och det suger, suger, suger!


Fan!

AAAHHH!


Jag är lite äcklig

Seriöst orka. Det är himla tur att jag börjar sent dag (första lektionen inställd) för idag är ingen bra dag och jag behöver sova. Länge.
Jag har kommit på att jag kan nog inte äta, jag kan inte behålla maten, utav hygeneiska skäl. Okej, nu börjar det bli äckligt. Men min lillebror fyller år idag och det resluterade naturligtvis i en väldigt (väääldigt) onyttig frukost. Jag tänkte skitsamma eftersom jag typ inte åt något igår (lite fil och lite nötter + äpple) så jag åt. Sedan gick jag och la mig igen och tänkte sova lite eftersom jag hade lååång sovmorgon. Vaknade utav att det var kris. Gick på toaletten och blev kvar där ett tag om vi ska säga så. Nu mår jag dåligt, allting rinner bara rakt igenom mig på typ några timmar. Det var typ som att kissa, men det var ju inte det jag gjorde. Nej usch vad äckligt det blev nu, nu slutar jag att skriva om detta. Men en sak, mat är inte bra för mig längre. Så länge det inte är väldigt lite utav någonting väldigt nyttigt. Min poäng var i alla fall att jag typ har fuckat upp mitt system något otroligt. Undra hur min kropp mår, egentligen liksom. Skulle vara intressant att veta.

Till helgen ska jag festa. Det ska bli najs, för jag har nog tofflat mig för mycket på sistone (med en kille som inte ens verkar vilja toffla sig med mig längre). Så i helgen ska jag ut med kompisar som jag umgåtts för lite med och bara festa. Bli för full och göra bort mig sedan vara jättebakis på söndag när jag ska jobba. Jag är peppe :P

Positiv överraskning

Den dagen går än så länge bra. Åt ingen frukost, ingen lunch. Det första jag äter nu är lite fil (stod 65 Kalorier på baksidan av förpackningen) och det känns bra.
Ställde mig på vågen innan och fick en positiv överraskning. Har gått ner i vikt. Att göra dubbla träningspass lönar sig (gjorde det igår också) så jag tror jag ska göra om mitt dubbla träningspass till mitt normala träningspass :)
Förhoppningsvis går jag inte upp så mycket över jul...


Gracie Small
Detta är min favoritbild.
Jag älskar den här bilden. Den ger mig styrka.
En dag ska jag se ut som henne.
Hon är så fruktansvärt vacker så jag vet inte vad.
Kolla bara hennes midja!
Kolla bara hennes armar!
Kolla bara hennes lår!
Och hennes hår är också väldigt fint :)

Började bra

Körde dubbet pass igår. Vilket resluterade i att jag gick och la mig klockan halv tre på natten. Jävla tur att jag började 10. Nu när det börjar bli jul börjar även min panik växa. Jag älskar julen, men maten ger mig ångest. Plus att nu börjar allt julfika i skolan. Typ i varenda kurs ska vi ha avslutningsfika där alla ska ta med sig kaka och så ska vi sitta och mysa och äta. Så underbart visst, förutom att jag mår så fruktansvärt jävla dåligt av det. Det ger mig så ångets och ajg mår så illa, och när jag väl har börjat äta så kan jag inte sluta. Som idag... Dagen började skitbra, åt ingenting till frukost (försov mig så jag hann inte), åt ingen skollunch alls (drack två glas vatten) mina kompisar har slutat tjata, dom bara ignorerar (ingorerar, ignererar, hur fan stavas det?) vilket är skönt. Sedan åt jag två äpplen och sen... Sen förstördes allt...
Detta är i och för sig ingen avslutningsfika i någon skolkurs utan det var så att min plastpappas bröder kom hit med sina fruar och så hade vi värsta fikat med dom. Och jag som inte ens var sugen. Först tog jag bara en liten torr kaka men så fort jag börjar äta sånt så tappar jag kontrollen. För så fort jag har ätit en kaka så tänker jag (eller snaare mitt undermedvetna typ) att "Men nu är det skitsamma, allt är redan förstört. Jag har redan ätit en kaka, jag kan likagärna äta en till eftersom jag kommer bli tjock ändå". Och så börjar det, hetsätet. Jag vet inte hur många kakor jag åt men många var det, och jag mådde så fruktansvärt dåligt. Sedan gick jag ner och spydde. Det var skönt att få det ur sig. Det kändes som att giftet lämnade kroppen. Så fruktansvärt skönt. Nu ska jag bara fortsätta såhär (fast jag ska försöka undvika så många "avslutningsfikan" som möjligt) fast utan att behöva spy för att jag har ätit något som jag inte borde.
Fan också egentligen, denna dan som var så bra. Och så fuckar det sig. Undra just hur mycket jag kommer gå upp över jul... Jag kommer inte våga väga mig förän Januari igen...

Nya tag

Igår gick inte som jag hade planerat men ändå helt okej.
Jag fick äta frukost ensam med mamma och då var jag tvungen att äta lite. Men jag åt bara lite vetegroddar och tre minitomater, så ändå rätt okej. Sedan drack jag mest vatten och åt lite nötter under resten av dagen. Så det känns ändå bra.
Jag träffade H igår. Det blev ganska sent så idag är jag trött... väldigt trött.
Men idag har det gått lite sämre. Min morbror fyllde år så vi firade honom, vilket naturligvis ledde till ganska mycket kvällsmat som följdes av efterrätt som följdes utav ett långt besök på toaletten för min del. Jag ska ner och träna sen också, ska köra dubbla pass till och med. Känner mej äcklig. Har ätit typ tre pepparkakor idag också, sjukt onödigt. Men därför ska jag träna ikväll och imorron ska jag inte äta alls på hela dagen...
Shit, jag måste börjar försöka få balans. Som det ser ut nu så äter jag ingenting en dag och hetsäter nästa. Jag vill inte ha så himla mycket upp- och nergångar, jag vill vara mer jämn. Försöka hitta balans. Ja, det får väl gå på något sätt.
Tog mina mått igår. Jag har minskat, ganska mycket sedan senaste gången jag tog mina mått, vilket var i oktober. Anledningen till att det är så stort mellanrum mellan mina mättningar är för att mitt måttband varit borta (Och GUD vad jag har saknat det).
Imorron blir det nya tag (igen).

Fuck... typ

Igår var en helvetesdag rent ut sagt. Började med att jag åt jättemycket rukost... Och ajg har kommit på att om jag äter mycket frukost så fuckar sig resten av dagen för jag ger liksom upp. Tänker att det är skitsamma om jag äter eller inte för jag har ju redan tryckt i mig en massa mat. Så det slutade med att jag satt uppe jättelänge och hetsåt. Typ glass, jättemycket glass. Sedan kräktes jag upp allting (gud vad jag har saknat att kräkas, förlåt för att jag är så äcklig som tycker det men det gör jag) och sedan gick jag ner i källaren och tränade till typ tre på natten. Så idag har jag betsämt mig för att inte äta någon fast föda. Förutom ett äpple vid typ 3 tror jag. Annars är det te som gäller.
Jag har inte vågat väga mig. Ska göra det imorron...
Wish me luck :)



Jag tycker att Marisa Miller är en utav de snyggast kvinnorna som finns.
Så snygg hon är... *suktar*

Orka?

Är tillbaka hemma nu... Det blev lite ändrade planer så ja...
Men jag behöver i alla fall inte äta. För mamma jobbar kväll nu. Det känns skönt.
Innan mamma stack hade hon ett mindre utbrott på mig. Det var inte kul. Hon har blivit så ledsen på sistone, på mig. Hon är arg på mig för hon är orolig att jag kommer sumpa skolan för H's skull. Eller att ajg kommer sumpa en massa andra roliga saker för hans skull. Och på ett sätt har hon rätt. Jag håller på att sumpa saker för H's skull. Men jag har faktiskt fortfarande koll...

Dock har jag ätit. Typ en massa äpllen och två bananer. Det känns så sjukt onödigt, mest för att jag förstörde en sådan bra matfri dag. Haha men det är ju egentligen sjukt.... Jag får typ lika mycket ångest när jag äter två bananer som när jag äter en portion pasta. Är det fler än jag som får lika mycket ångest oavsett om det är något onyttigt som något "nyttigt" som ni äter?

Nu ska jag plugga och sedan sova...

Lagom med flyt

Idag är jag glad. Kom hem från H för bara någon timma sedan och ställde mig på vågen det första jag gjorde. Sifforna gjorde mig för tillfället glad för jag har gått ner i vikt :)
På det sättet är H bra för mig för jag äter aldrig när jag är med honom, vi gör andra saker...
Fast på ett annat plan är han inte alls bra för mig eftersom han gör mej till ett labilt psykotiskt offer... Menmen...
Jag har inte ätit sedan igårkväll och det spydde jag upp. Det var ganska längesedan jag spydde (alltså sen innan igår då) och nu när jag gjorde det igår upptäckte jag att jag faktiskt saknat det. Vilket är sjukt... Men det har jag faktiskt....
Så jag träffade H igår igår och det var ganska bra, även om det inte riktigt blev under de omständigheterna som jag hade hoppats på så är jag ändå glad.
Eller i och för sig, jag och H åt igår. Men vi åt från sådana "Body pen"s som man kan köpa lite varstans så vi åt inte så mycket. Och de kalorier jag fick i mig på grund av de där pennorna (För dom innehåller typ bara socker och en massa konerveringsmedel) blev jag nog av med sen (aktivt sex ;))...
Och, det bästa är att jag inte kommer behöva äta mer idag för jag ska iväg nu och kommer missa middagen. Jag börjar få flyt igen och det känns bra :D

H

Jag orkar inte. Jag orkar varkligen inte. Det suger mellan mig och H just nu. Ingenting funkar. Och ändå tycker jag så mycket om honom. Men jag vet inte om jag är kär. Är jag det? Hur fan ska jag kunna veta det. Jag orkar inte, orkar verkligen inte. Hela mitt liv styrs av honom just nu. Om en skriver ett sms eller hör av sig på något sätt blir jag så glad. Det kvittar vad som händer sedan resten av dagen. Verkligen allting annat kan gå åt helvete jag bryr mig inte, bara han hör av sig, bryr sej och bekräftar mig. Om han inte hör av sig, rasar min värld. Verkligen. Ingenting blir bra, allting bara skiter sig. Det kvittar hur bra allting annat går. Om det inte går bra mellan H och mig skiter jag i allt annat, utom han. Den killen har sån sjuk makt över mig. Just nu hör han inte av sig... Jag tror jag går sönder. Allt går sönder. Jag är så trött men jag måste träna, men jag vågar inte gå ifrån dator ifall han skulle få för sig att skriva till mig på msn... Tänk om jag missar honom. Nej, aldrig. Jag ska sitta här, tills han hör av sig...

RSS 2.0